Testudstyr

Fleksibel og funktionel Jump and Reach test

Dette testudstyr er specielt anvendeligt til at måle sportsudøveres springkvalitet i en meget specifik og konkurrencelignende bevægelse. Jump and reach testen er relevant for idrætsgrene som håndbold, fodbold, atletik, badminton, volleyball, basketball m.fl.Speedstart for ekstra reliable målinger.

Dette udstyr bruges til forskellige typer af sprinttests, hvor det er ekstremt vigtigt at præcisionen i dataopsamlingen er høj. I en 5, 10 eller 20 m accelerationstest er det afgørende, at man starter i nøjagtigt samme udgangsposition...

Kontaktmåtte til måling af springkvalitet

Validt testudstyr fra Swift Performance equipment til måling af blandt andet springhøjde i stående spring.

 

Følgende tests på kontaktmåtte udbydes

  • Countermovement jump
  • Squat jump
  • Fodledstest
  • Drop jump

 

Få et præcist mål af din fedtprocent.

Udstyret bruges til estimering af fedtprocent ud fra 3-5 hudfoldsmålinger. Denne metode anses for at være den mest præcise til  indirekte måling af fedtprocent.

Pålidelig og effektiv kontaktmåtte.

En kontaktmåtte som er meget driftsikker og særdeles tidseffektiv ift. til at teste større grupper. Ulempen er, at det generelt er en kontaktmåtte, som overestimerer springhøjden ret kraftigt. Denne kontaktmåtte er dog blevet kalibreret meget præcist efter en kraftplatform på Aarhus Universitet, som anses den gyldne standard for måling af blandt andet hoppehøjde.